Je bent hier: Seizoenen & Thema's /  Kamperen

Kamperen in de Achterhoek

Kamperen in de Achterhoek… dat is genieten van rust en ruimte, van mooie natuur en een afwisselend landschap, van kastelen en molens en van gezellige dorpjes en stadjes. In deze bijzondere streek heten 27 campings u van harte welkom. Een heel feestelijk welkom, want de Achterhoekse campings werken al 25 jaar samen om u de kampeervakantie van uw leven te bezorgen! Daarom trakteren we in 2017 op hoge kortingen en veel voordeel.

De Achterhoekse campings presenteren zich gezamenlijk met een brochure en een website, waarop alle informatie over de campings te vinden is. Kom kamperen in de Achterhoek en ervaar de gastvrijheid. Wij wensen u een fijne kampeervakantie!

Met de Camping Card Achterhoek (CCA) kampeert u in het voor- en in het naseizoen extra voordelig bij 27 Achterhoekse campings. Op vertoon van de Card betaalt u 13,- / 15,- / 17,- / 19,- euro per nacht.

In de brochure en op de website www.kamperenindeachterhoek.nl is bij elke camping aangegeven welk tarief wordt gehanteerd. Dit tarief hangt onder andere samen met de voorzieningen en faciliteiten op de camping.

Meer over Kamperen in de Achterhoek vind je op www.kamperenindeachterhoek.nl

Kamperen in de Achterhoek: dat is al 25 jaar voordelig genieten! In 2017 werken de Achterhoekse campings een kwart eeuw samen om u de kampeervakantie van uw leven te bezorgen. Dit jubileum vieren we graag samen met u! Daarom ontvangt u dit jaar extra veel voordeel als u verblijft op een Achterhoekse camping. Dat begint al met het kortingstarief op een overnachting, op vertoon van uw Camping Card Achterhoek (CCA). Bovendien krijgt u kortingen tot wel 25% bij meer dan tien Achterhoekse attracties en musea! En als klap op de vuurpijl ontvangt u bij verblijf van minimaal een week een kadobon van Obelink Vrijetijdsmarkt Winterswijk ter waarde van 25 euro!