Paasmarkt DRU Industriepark

Paasmarkt DRU Industriepark

22 maart 2012


EERSTE ACTIVITEIT VAN VERENIGING VOOR TOERISME EN RECREATIE (VVTR)

Paasmarkt op DRU Industriepark op 1 april van 10.30 – 17.00 uur

Sinds 1 januari 2012 is de VVV Oude IJsselstreek omgevormd naar de Vereniging voor Toerisme en Recreatie Oude IJsselstreek (VVTR). De VVTR met haar vele vrijwilligers richt zich vooral op het organiseren van toeristische activiteiten. Zowel bestaande activiteiten als nieuwe. De eerste grote, nieuwe, activiteit die de vereniging organiseert is de Paasmarkt op 1 april. De Paasmarkt vindt plaats in de SSP-hal op het DRU Industriepark van 10.30 uur tot 17.00. De toegang is gratis

‘Een fris, nieuw en groen begin’
Thema van de Paasmarkt is ‘Een fris, nieuw en groen begin’. De markt is onderverdeeld in vier thema’s: tuin, brocante, lifestyle en streekproducten en biedt een uitgebreid aanbod van streek- en lifestyleproducten voor zowel binnen als buiten. Gezien de vele aanmeldingen belooft het een mooie Paasmarkt te worden met een grote diversiteit aan standhouders.

De vrijwilligers van de Vereniging voor Toerisme en Recreatie ondersteunen bij het opbouwen van de stands en staan de standhouders tijdens de Paasmarkt met raad en daad terzijde.

Nevenprogramma DRU Cultuurfabriek
Gelijktijdig met de Paasmarkt organiseert de DRU Cultuurfabriek verschillende culturele activiteiten. Er treden enkele koren op en het Filmhuis presenteert een paasfilm voor de kinderen. Meer informatie hierover is te vinden op de  website van de DRU Cultuurfabriek: www.drucultuurfabriek.nl.

Voor meer informatie: VVTR Oude IJsselstreek, Monique Oortwijn, tel.nr. 0315-330345

Nieuwsbrief

Word Nieuwsbrief-abonnee en blijf op de hoogte van het laatste toeristische nieuws uit de Achterhoek!

E-mailadres: *

* = Verplicht

Geocaching
Gelderse Streken
Kampernel
© Achterhoek 2014