Je bent hier: Ontdekken /  Nieuws

TopParken Résidence Lichtenvoorde beste vakantiepark

TopParken Résidence Lichtenvoorde is door BungalowSpecials uitgeroepen tot het ‘Beste vakantiepark voor vijftigplussers’ in Nederland. De uitverkiezing ‘Beste vakantiepark voor vijftigplussers’ is een nieuwe categorie binnen de jaarlijkse prijsuitreiking van BungalowSpecials. Résidence Lichtenvoorde ontving de Award voor deze prestigieuze prijs.

Residence Achterhoek

[Bron: Elna - krant in Lichtenvoorde]

Met een 8,3 als gemiddeld cijfer pakt TopParken Résidence Lichtenvoorde de 50 plus Award. Bezoekers zijn vooral erg te spreken over de accommodaties en de goede voorzieningen. Zo vertelt één van de gasten: “De bungalow was van alle gemakken voorzien en het park was zeer goed verzorgd.” Daarnaast valt ook de regio erg in de smaak. Bezoekers zijn erg te spreken over de fietsvriendelijke omgeving.

Parkmanager Rodney de Haas is ook zeer verguld met de gewonnen prijs: “Deze prijs is voor ons een beloning voor de groei die we in korte termijn hebben doorgemaakt. We zijn er dan ook trots op dat we met ons team deze prijs in ontvangst mogen nemen. Kwaliteit en gastgerichtheid staan bij ons hoog in het vaandel. Het is een mooie bevestiging van onze gasten en hier willen wij ze dan ook enorm voor bedanken.

Op Résidence Lichtenvoorde kan men genieten van een heerlijke vakantie in een comfortabel vakantiehuis of op een van de ruime kampeerplaatsen. Daarnaast is er op het vakantiepark de mogelijkheid een vakantiehuis te kopen voor eigen gebruik of als renderende belegging. Mede dankzij de ontwikkeling van het nieuwe faciliteitengebouw op Résidence Lichtenvoorde zijn er op het vakantiepark faciliteiten aanwezig voor jong en oud zoals een binnenzwembad, fitness, bowlingbanen en een restaurant.

Kom het zelf ervaren!

Boek vandaag nog een overnachting op Résidence Lichtenvoorde. Boek online
Résidence Lichtenvoorde | Boschlaan 26 te Lichtenvoorde | +31 (0)88 500 2464 | www.residencelichtenvoorde.nl