Je bent hier: Overnachten /  Vakantiewoningen /  Domein Groot Besselink

Domein Groot Besselink

Gloednieuwe buitengewone camping aan de Berkel

Het campingterrein is gelegen aan de wervelende Berkel in het prachtige coulissen landschap van de Achterhoek. In het midden van toeristische trekpleisters als Zutphen, Lochem en Vorden ligt ons gemoedelijke dorpje Almen.

De naast de Berkel gelegen luxe mini Camping Domein Groot Besselink te Almen is vernieuwd op meerdere vlakken. De boerderij camping heeft een metamorfose ondergaan naar een camping met een levensverhaal. Zo wordt het circulaire terrein gezien als de cirkel van leven en de in het midden gelegen fontein als de bron van leven.

Het windvangerspad aan de buitenkant geeft het geheel een heldere zachte omheining. Het bezinningspad op het aangrenzende terrein geeft je handvatten voor de toekomst.

De naast gelegen Berkel staat garant voor een stromende beleving die het hele jaar beleefd kan worden door de activiteiten die er rondom georganiseerd worden.

Op deze camping is je verblijf een manier om van nature tot rust te komen.

De camping heeft 35 ruime kampeerplaatsen, 5 camperplekken, 2 vakantievilla's, nieuw sanitairgebouw, groepsruimte en saunaweide. Contact

Adres
Lage Lochemseweg 31c
7218 PA Almen
Telefoon
06 2163 8390