Je bent hier: Bevrijd maar verward

Bevrijd maar verward

Een oorlog is geen voetbalwedstrijd die eindigt met een eenduidig fluitsignaal. De dagen voor en na de bevrijding zijn de verwarrendste uit de geschiedenis. Steden die vijf jaar lang ongeschonden blijven, worden in de laatste dagen plat gebombardeerd.

Info route

Gezinnen, die samen uitkijken naar de vrijheid, worden op het allerlaatst nog wreed uiteen gescheurd. Bij de 8 luisterplekken van de Liberation Route in de regio herbeleeft u de momenten rondom de bevrijding aan de hand van persoonlijke verhalen gekoppeld aan bijzondere locaties en levensechte geluiden. U voelt de angst, de blijdschap, de woede, de hoop, de zorgen en het verdriet van toen. Iedere luisterplek is te herkennen aan een grote veldkei met een informatiepaneel.

Begin- en eindpunt:
U kiest zelf bij welke luisterplek u start. Van daaruit kiest u de volgende. Gaat u langs alle 11 luisterplekken, houd dan rekening met ca. 100 km.

Eigenschappen

Type Autoroute Smartphone
Lengte variabel km

Deze route op uw GPS

Download het GPX bestand van deze route voor uw GPS

Download route

AbelLife ios & android route app

Download de gratis AbelLife App voor iPhone en Android. In deze App koopt u en beheert u de AbelLife belevingen voor de leukste dagje uit!

Download de app

Route waardering?

?
“Er is nog geen beoordeling bij deze route geplaatst.”
+
Plaats review